ΕΟΠΥΥ.Σχετικά με την καταχώρηση επισκέψεων των συμβεβλημένων ιατρών

εοπυυΗ διασφάλιση της πρόσβασης των ασφαλισμένων του ΕΟΠΥΥ στο δίκτυο των συμβεβλημένων ιατρών μας είναι σε υψηλή προτεραιότητα για τον Οργανισμό. Ειδικά για την μεταβατική μεταρρυθμιστική περίοδο που διανύουμε είναι απαραίτητο να διασφαλίσουμε τις επισκέψεις για τα φάρμακα και τα παραπεμπτικά για τις εξετάσεις των ασφαλισμένων μας. Για τους λόγους αυτούς και για την πλήρη διαφάνεια της διαδικασίας, καλούνται οι ιατροί μας από τις αρχές Μαρτίου να καταχωρούν στο eΔΑΠΥ, εκτός από τις επισκέψεις που έχουν δεχθεί και είναι έτσι κι αλλιώς υποχρέωση τους, να καταχωρούν και τις προγραμματισμένες επισκέψεις για όλο το μήνα.

Με αυτό τον τρόπο ο ΕΟΠΥΥ θα γνωρίζει αν κάποιος ιατρός έχει κλείσει τις επισκέψεις του για το υπόλοιπο του μήνα και θα μπορεί να διακριβώνει εάν οι καταγγελίες, που είναι πολλές, έχουν βασιμότητα ή όχι.

Η πρωτοβουλία αυτή θα θωρακίσει την αξιοπιστία και την συνέπεια των συμβεβλημένων ιατρών μας απέναντι στις όποιες

κακόβουλες κριτικές και θα βελτιώσει την ποιότητα της συνεργασίας ιατρών και ασφαλισμένων μας. Παράλληλα, σε λίγες ημέρες θα υπάρχει η δυνατότητα και για τους ασφαλισμένους, μέσα από την ιστοσελίδα του ΕΟΠΥΥ, www.eopyy.gov.gr, να βλέπουν την διαθεσιμότητα σε επισκέψεις όλων  των συμβεβλημένων ιατρών μας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *