Παράπονα για τα χειρουργεία στο Παναρκαδικό – Πασταματάκης «Γίνονται κανονικά»

panarkadikoΚανονικά εκτελούνται τα τακτικά χειρουργεία στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης αναφέρει σε συνέντευξή του ο πρόεδρος του ιατρικού συλλόγου Αρκαδίας Γιώργος Παπαπασταματάκης.

Τις τελευταίες μέρες το Arcadia Portal δέχεται παράπονα από αναγνώστες οι οποίοι επικοινωνούν με τους γιατρούς για να πραγματοποιήσουν χειρουργεία ‘’ρουτίνας’’ και τους ενημερώνουν ότι δεν μπορούν να τα πραγματοποιήσουν επειδή δεν έχουν υλικά.

Ο κ.Παπασταματάκης διαψεύδει όλα αυτά που ακούγονται και τονίζει ότι τα τακτικά όπως και τα έκτακτα χειρουργεία πραγματοποιούνται κανονικά και σαφώς με ασφάλεια. Κατά καιρούς αναφέρει ότι παρατηρείται μία έλλειψη υλικών αλλά ο κανόνας είναι ότι όλα γίνονται κανονικά έτσι όπως έχουν προγραμματιστεί.

Όσον αφορά την ποιότητα των υλικών ο πρόεδρος του ΙΣΑ λέει ότι μπορεί να μην είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει και κυκλοφορεί, αλλά είναι απόλυτα ασφαλής, καθώς οι γιατροί δε θα δέχονταν να βάλουν στο χειρουργείο μη ασφαλή υλικά. Ο κόσμος πρέπει να έχει εμπιστοσύνη στους γιατρούς και στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο.

Τέλος αναφέρθηκε και στο κλείσιμο του ΕΟΠΥΥ, λέγοντας ότι τώρα που έκλεισαν οι δομές οι οποίες εξυπηρετούσαν τους πολίτες στην κίνηση αυτή, διοχετεύεται τώρα προς τα νοσοκομεία και τους ιδιώτες γιατρούς που είναι συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ.

Έφη Καστραντά

http://www.arcadiaportal.gr/news/parapona-gia-ta-xeirourgeia-sto-panarkadiko-pastamatakis

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *