«Οχυρώνονται» οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ

ΕΟΠΥΥΑποφασισμένοι να μην παραδώσουν τις Μονάδες είναι εργαζόμενοι του ΕΟΠΥΥ, μετά το εσπευσμένο «λουκέτο» που βάζει η διοίκηση του Οργανισμού. Εξώδικο απέστειλε η Πανελλήνια Ομοσπονδία στον πρόεδρο του φορέα.

«Το γάντι» σήκωσαν πρώτοι γιατροί και εργαζόμενοι του πολυϊατρείου Αγ. Δημητρίου, οι οποίοι ξεκαθάρισαν ότι δεν πρόκειται να παραδώσουν το κτήριο, παρότι η διοίκηση του ΕΟΠΥΥ έχει θέσει προθεσμία έως τη Δευτέρα.

Μάλιστα, καλούν όλους τους πολίτες να αντισταθούν στην «ουσιαστική κατάργηση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας που επιχειρεί η κυβέρνηση με το πρόσφατο νομοσχέδιο που ψήφισε».

Γιατροί, νοσηλευτές, διοικητικοί υπάλληλοι, καθώς και άλλοι φορείς του Αγ. Δημητρίου δίνουν ραντεβού τη Δευτέρα το πρωί στη Μονάδα του ΕΟΠΥΥ.

Εξώδικο στον Δ. Κοντό

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Υγειονομικού Προσωπικού ΕΟΠΥΥ απέστειλε εξώδικη διαμαρτυρία στον πρόεδρο του Οργανισμού, Δ. Κοντός, με την οποία κάνει λόγο για αιφνιδιαστική, παράνομη και αντισυνταγματική απόφασή για άμεση» παράδοση και παραλαβή του πάσης φύσης υλικού των Μονάδων Υγείας του ΕΟΠΥΥ».

Διαβάστε αναλυτικά το εξώδικο παρακάτω.

εξωδικο προς εοπυυ 15-2-14    PDF KLIK EDV

εξωδικο προς εοπυυ 15-2-14              ΚΛΙΚ ΕΔΩ

http://www.virus.com.gr/site/index.php/health/health-and-pharma-news-reports/item/1890-oxyronontai-oi-giatroi-tou-eopyy

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *