Εγκαίνια Αξονικού/Μαγνητικού τομογράφου στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».

Παρουσία του Υπουργού Υγείας, κ Άδωνι Γεωργιάδη, στα εγκαίνια Αξονικού/Μαγνητικού τομογράφου στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».

942bc6_3-2-2014,Εγκαίνια στο Αγία Σοφία (1)Ο Υπουργός Υγείας, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, μαζί με τον Υφυπουργό, κ. Αντώνη Μπέζα, παρέστη σήμερα στα εγκαίνια του Αξονικού/Μαγνητικού Τομογράφου και της ανακατασκευασμένης ακτινολογικής πτέρυγας στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», συνολικού ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ, δωρεά του ΟΠΑΠ και του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η Φλόγα».

Μετά το πέρας της εκδήλωσης κ. Γεωργιάδης προέβη στις ακόλουθες δηλώσεις:

«Καταρχήν να ευχαριστήσω εκ μέρους της Πολιτείας όχι μόνο για τη σημερινή δωρεά αλλά για τη διαχρονική προσφορά της, την Φλόγα. Πραγματικά με μια διάθεση ανιδιοτελή βοηθάτε τους ανθρώπους, τα παιδιά, όσο περισσότερο μπορείτε. Αυτό είναι κάτι που αναγνωρίζεται από όλους μας και για αυτό είμαστε εδώ η Πολιτική Ηγεσία –εγώ και ο κ. Υφυπουργός- γιατί πιστεύουμε ότι αυτό που κάνατε, ήταν πάρα πολύ σπουδαίο. Γενικά αυτό που κάνετε, είναι σπουδαίο και ειδικότερα το σημερινό με τον αξονικό τομογράφο και τον ανακαινισμένο χώρο στον οποίο βρισκόμαστε. Φυσικά να αναφέρουμε και τον ΟΠΑΠ, γιατί χωρίς ισχυρούς χορηγούς αυτά δε γίνονται εύκολα».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *