ΣΕΥΠ-ΕΟΠΥΥ ΑΤΤΙΚΗΣ.Ψήφισμα γενικής Συνέλευσης

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΟΠΥΥ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΣΕΥΠ-ΕΟΠΥΥ ΑεοπυυΤΤΙΚΗΣ)

Αθήνα 3/2/2014

Αρ. Πρωτ.: 24

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Η Γενική Συνέλευση, επιμένει στην απόσυρση του Νομοσχεδίου για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας. H Κυβέρνηση πρέπει να κατανοήσει ότι οι κάτοικοι της χώρας μας δεν θα ανεχθούν την πλήρη κατάρρευση του Συστήματος Υγείας.

Με την ψήφιση του Νομοσχεδίου επέρχεται υγειονομική γενοκτονία που η χώρα δεν θα μπορέσει να ξεπεράσει για δεκαετίες.

Καλούμε τα κόμματα και όλους τους Βουλευτές, ειδικότερα τους γιατρούς Βουλευτές, να αναλογιστούν τις τεράστιες ευθύνες τους. Στη συνείδηση των επόμενων γενεών και στην ιστορία όσοι υπερψηφίσουν το Νομοσχέδιο, θα καταγραφούν με τα μελανότερα χρώματα.

Καλούμε τον ΠΙΣ, να αναλάβει πρωτοβουλία για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Βουλής, ώστε να εκθέσει τις θέσεις του Ιατρικού σώματος με θεσμικό τρόπο.

Καλούμε επίσης τα θεσμικά όργανα των γιατρών, να λάβουν θέση απέναντι στους γιατρούς – βουλευτές, που θα υπερψηφίσουν το Νομοσχέδιο, ώστε να αντιμετωπιστούν για την αντιδεοντολογική, αντιιατρική και αντιεπιστημονική τους πράξη.

Καλούμε όλα τα σωματεία της Υγείας, των ασφαλισμένων, τους Δήμους και όλο το λαό στη συγκέντρωση που οργανώνει το Πανυγειονομικό Μέτωπο, στο Υπουργείο Υγείας την Πέμπτη 6/2/2014, 11.00 π.μ. Να διαδηλώσουμε μαζικά την αντίθεσή μας, στα απάνθρωπα σχέδια διάλυσης της περίθαλψης.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΨΥΧΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ                        ΛΙΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *