ΠΑΓΝΗ. Απίστευτο! Βγάζουν τους νεκρούς στα μπαλκόνια του νοσοκομείου!

παγνη (2)Συνθήκες Αφρικής, επικρατούν σε νοσοκομείο της Κρήτης και συγκεκριμένα του Ηρακλείου. Σα να μην έφτανε το επίπεδο περίθαλψης των ασθενών, το οποίο γίνεται διαρκώς χειρότερο, τώρα τα σημάδια της παρακμής φαίνονται και στους νεκρούς.    Αυτό που συμβαίνει στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, σοκάρει! Λόγω των έργων (;) επέκτασης του νοσοκομείου γκρέμισαν τον κανονικό θάλαμο που έβαζαν τους νεκρούς και έφτιαξαν προσωρινό. Στον προσωρινό όμως δεν χωρά πάνω από ένας! Άρα, όταν πεθάνουν περισσότεροι μέσα σε λίγες ώρες, προκύπτει πρόβλημα. Πως βρήκαν τη λύση; Βγάζουν τον …παραπάνω νεκρό στο μπαλκόνι!  Από τη μια δεν σέβονται το νεκρό, από την άλλη τον τοποθετούν σε δημόσια θέα και σε άμεση επαφή με τους ασθενείς στους θαλάμους. “Το πρόβλημα είναι γνωστό, έχει ενημερωθεί η διοίκηση αλλά δεν έχει κάνει τίποτα” λέει στο Flashnews.gr ο πρόεδρος των εργαζομένων του νοσοκομείου Γ. Χονδροζουμάκης.

Ένορκη Διοικητική φερετροΕξέταση για να διαπιστωθεί τί ακριβώς συμβαίνει στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου με τις σορούς που – όπως δημοσίευσε το Flashnews.gr τους βγάζουν στα μπαλκόνια, ξεκινά με εντολή του Υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη.

Την ΕΔΕ ζήτησε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Υγείας Πελοπίδας Καλλίρης με επιστολή του προς τον διευθυντή της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ.Αντώνη Γρηγοράκη και κατ’όπιν εντολής του υπουργού Υγείας

Τα σχετικά πορίσματα του αρμόδιου οργάνου θα πρέπει να έχουν κατατεθούν το αργότερο έως 7/02/14.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *