Γ.Γιακουμάτος: «Τα 25ευρω είναι για τους τζαμπατζήδες»

γιακουματοςΑπίστευτες απόψεις περί τζαμπατζήδων και “περίεργων” που δεν έχουν τι να κάνουν και κόβουν βόλτες στα νοσοκομεία εξέφρασε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γεράσιμος Γιακουμάτος, με αφορμή τις αντιδράσεις για το εισιτήριο των 25 ευρώ στα νοσοκομεία. Συγκεκριμένα είπε:

«Διαφωνώ με τον τρόπο που παρουσιάστηκε το μέτρο των 25 ευρώ. Το μέτρο θα έπρεπε εξ’ αρχής να παρουσιαστεί διαφορετικά. Για να γλιτώσουμε από αυτούς πού κάνουν βόλτα στα νοσοκομεία, τους τζαμπατζίδες. Όποιος θέλει, περίεργος το βράδυ, μπαίνει μέσα», υποστήριξε ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας και συνέχισε αργότερα σε μια προσπάθεια να διασκεδάσει τις εντυπώσεις των όσων υποστήριξε προηγουμένως..

«Το θέμα είναι πως μπορούμε να φτιάξουμε τα νοσοκομεία, πως μπορούμε τον άλλον να τον εξαιρέσουμε και πώς να κάνουμε αυτό που πρέπει».

«Πρέπει να εξαιρεθούν άνεργοι και ανασφάλιστοι και οι χρόνιοι πάσχοντες. Μπορούμε να βρούμε τη χρυσή τομή. Και να τα νοσοκομεία να ανακουφιστούν από τους κατά φαντασία ασθενείς», είπε ακόμα.

«Τα ισοδύναμα υπάρχουν μπροστά μας και δεν τα βλέπουμε. Δεν δέχομαι την λογική των αριθμών για ένα πολύτιμο αγαθό όπως είναι η υγεία», πρόσθεσε.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.