Α.Γεωργιάδης: «Δίκαιο μέτρο τα 25ευρώ» – Θα τα δίνουν άνεργοι & ανάπηροι!

adonis_25euroΘα πληρώνουμε 25 ευρώ στα νοσοκομεία για να καλύπτουμε και τα νοσήλεια των λαθρομεταναστών όπως προκύπτει από τις δηλώσεις του Α.Γεωργιάδη σήμερα στο ΣΚΑΙ.Το 25ευρο μάλλιστα στα νοσοκομέία είναι κοινωνικά δίκαιο και απαραίτητο σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας!

Πρόκειται για τη “φαεινή” ιδέα, όποιος έχει την “τύχη” να σπάσει το πόδι του ή κάτι χειρότερο να είναι υποχρεωμένος να πληρώσει και 25 ευρώ για τη νοσηλεία του στα δημόσια νοσοκομεία, αλλιώς να κάτσει να “ψοφήσει” στο σπίτι του, αν στο μεταξύ δεν του τοέχει πάρει η Εφορία.

Μιλώντας το πρωί του Σαββάτου στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, ο κ. Γεωργιάδης επανέλαβε ότι ο σχετικός νόμος, όπως είναι ψηφισμένος, δεν προέβλεπε καμία απολύτως εξαίρεση για κανέναν, επισημαίνοντας πως τις εξαιρέσεις τις έβαλε η κυβέρνηση, έπειτα από διαπραγματεύσεις με την Τρόικα.

Ο υπουργός είπε ότι η καταβολή των 25 ευρώ θα γίνεται μόνο στην περίπτωση που οι ασθενείς χρειαστεί να νοσηλευθούν μία νύχτα σε δημόσιο νοσοκομείο. Όπως υπογράμμισε, εξαιρούνται οι χρονίως πάσχοντες, οι περιπτώσεις βραχείας νοσηλείας και άτομα με ειδικές ανάγκες με ποσοστό αναπηρίας άνω του 80%.

Ωστόσο, ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ότι αν και ο ίδιος το θεωρεί άδικο, για την ώρα οι άνεργοι δεν μπορούν να εξαιρεθούν. Επίσης, δεν εξαιρούνται οι φυλακισμένοι και οι νόμιμοι μετανάστες!

«Αν ο αριστερός έχει αντίρρηση να πληρώνει ένα 25ευρο τη δεκαετία για τους απόρους, αυτό είναι τρομερή υποκρισία», πρόσθεσε.

Κάποιος πρέπει να τους εξηγήσει ότι ο άνεργος ΔΕΝ μπορέι να πληρώσει 25 ευρώ γιατι ΔΕΝ έχει δουλειά,τουτέστιν δεν έχει εισόδημα. Ούτε εξυπακούεται ότι θα έχει γονείς να πληρώσουν για αυτόν.

Ακόμα και αυτοί που έχουν δουλειά αλλά παίρνουν 470 ευρώ το μήνα, τα 25 ευρώ για αυτούς είναι φαγητό τριών ημερών!

Όσο για τους ανάπηρους άνω του 80% (δηλαδή 81%) αναφέρεται ουσιαστικά σε παράλυτους στο κρεβάτι, υπάρχουν πολλοί αναξιοπαθούντες ανάπηροι που δεν φτάνουν αυτά τα υψηλά ποσοστά.

Για τους φυλακισμένους ο συλλογισμός έιναι καταπληκτικός! Προβλέπεται οι φυλακισμένοι να έχουν και λεφτά μαζί τους! Από εδώ και στο εξής όταν θα μπαίνετε φυλακή για φορολογικά εγκλήματα (δυνητικά όλοι οι Έλληνες), φροντίστε να έχετε κάνα 100ευρω στην άκρη, και όχι για τα τσιγάρα σας!

Το καλύτερο όμως το κράτησε για το τέλος. Είπε ότι τα 25 ευρώ θα τα πληρώνουν και οι νόμιμοι μετανάστες! Δηλαδή όποιος είναι λαθρομετανάστης δεν θα δίνει μία! Άρα 1 εκατομμύριο λάθρομεταναστών θα έχει δωρεάν νοσηλεία,την οποία θα την πληρώνουμε όλοι οι υπόλοιποι!

Στις εφημερίες των νοσοκομείων της Αθήνας συνωστίζονται δεκάδες παράνομοι ή ανασφάλιστοι αλλοδαποί για μια εξέταση, βαφτίζοντας «επείγοντα» τα χρόνια προβλήματα υγείας που έχουν, δίνοντας επιπλέον ψευδή στοιχεία ή αποκρύπτοντας την ηλικία τους, προκειμένου να κάνουν χρήση των ευεργετημάτων του νόμου σε περίπτωση ελέγχου.

Βαθιά και χρόνια πληγή στην οικονομική αιμορραγία του ΕΣΥ αποτελεί η δωρεάν περίθαλψη των παράνομων ή ανασφάλιστων αλλοδαπών. Εκτιμάται ότι κατά την τελευταία τριετία περίπου 150 αλλοδαποί χωρίς άδεια παραμονής ή/και ασφάλεια νοσηλεύονται κάθε μήνα στα δημόσια νοσοκομεία της Χώρας, με τα έξοδα της νοσηλείας τους να τινάζουν τους προϋπολογισμούς των ιδρυμάτων στον αέρα. Μάλιστα, ο αριθμός των ανασφάλιστων αλλοδαπών τριπλασιάζεται σε ειδικά νοσοκομεία, όπως τα παιδιατρικά και τα μαιευτικά.

Μόνο το κόστος νοσηλείας των λαθρομεταναστών εκτιμάται ότι ξεπερνά τα 100 εκατ. ευρώ τον χρόνο, χωρίς να έχει ουδέποτε υπολογιστεί αυτό της περίθαλψης τους στα επείγοντα ή στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία των νοσοκομείων, όπου προσέρχονται κατά δεκάδες.

Εν κατακλείδι αυτό είναι και το “ζουμί”. Η τρύπα των νοσκομέιων οφείλεται στην λαθρομετανάστευση η οποία έχει συνεισφέρει στην κατάρρευση του συστήματος υγείας, και για αυτό θα πληρώσουμε όλοι οι γηγενείς, είτε άνεργοι, είτε εργαζόμενοι, είτε ανάπηροι, είτε φυλακισμένοι.Για να μην έχουμε απορίες από που μας ήρθε το κοινωνικά “δίκαιο” μέτρο του Α.Γεωργιάδη, μόνο που όταν ήταν στο ΛΑΟΣ άλλα έλεγε.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *