Παναρκαδικό Νοσοκομείο. Αποδοχή της δωρεάς της κ. Γκουντάνη ύψους 600.000 ευρώ για την δημιουργία αιμοδυναμικού εργαστηρίου

γκουντανηΣήμερα έγινε πράξη εκ μέρους του Π.Γ.Ν.Τρίπολης η αποδοχή της δωρεάς της κ. ΓΚΟΥΝΤΑΝΗ, η οποία έχει να κάνει με την δημιουργία στους χώρους του Νοσοκομείου ΑΙΜΟΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ, το οποίο θα καλύψει τις ανάγκες των Αρκάδων συμπολιτών μας, αλλά και των κατοίκων των όμορων Νομών της Πελοποννήσου.

Θα δημιουργηθεί με τη δωρεά αυτή ένα Εργαστήριο που λείπει από τους χώρους του Π.Γ.Ν. Τρίπολης, το οποίο θα συμβάλλει στην φήμη και την επιτυχία των σκοπών του Νοσοκομείου, με τη δημιουργία του θα αποφευχθεί η μετακίνηση και η ταλαιπωρία συμπολιτών μας προς Νοσοκομεία των Αθηνών και θα γίνεται διάγνωση και θεραπεία της νόσου στον τόπο μας.

Είναι ένα Εργαστήριο που σώζει ζωές.

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να επανδρωθεί το Εργαστήριο με το πάσης φύσεως απαιτούμενο προσωπικό για την λειτουργία του, σε 24ωρη βάση.

Εντός των προσεχών ημερών θα αρχίσουν τα έργα εγκατάστασης του εξοπλισμού σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Νοσοκομείου, στην είσοδο του οποίου σε ένδειξη τιμής και ευγνωμοσύνης σε μαρμάρινη πλάκα θα αναγράφετε το όνομα του δωρητή.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την κα ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ ΓΚΟΥΝΤΑΝΗ, η οποία στη μνήμη του αείμνηστου συζύγου της ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ προσέφερε αυτή τη δωρεά στο Π.Γ.Ν.Τρίπολης.

Είναι μια αληθινή πατριώτισσα που τα αισθήματά της για τον τόπο της έμειναν αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου, μια από τις λίγες Ελληνίδες που στις σημερινές δύσκολες για τον τόπο μας οικονομικές συγκυρίες, αυτή θέλει και προσφέρει.

Είναι μια Ελληνίδα ευεργέτης.

Την ευχαριστούμε πολύ και υποσχόμενα να υλοποιήσουμε επακριβώς την επιθυμία της.

Ο Διοικητής  του Γ.Π.Ν. Τρίπολης

«Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ»

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΩΝ. ΧΡΟΝΗΣ

σχετικά links

http://kalimera-arkadia.gr/ygeia/35743-g-gountani-dorise-pano-apo-600-000-sto-nosokomeio-gia-na-sothoyn-oi-psyxoyles-tou-kosmou-vd

http://www.kalimera-arkadia.gr/ygeia/35731-vinteo-me-topothetiseis-gia-ti-dorea-gountani-sto-panarkadiko-nosokomeio

 http://kalimera-arkadia.gr/ygeia/35722-epesan-oi-ypografes-gia-ti-megali-dorea-600-000-tis-g-gountani-sto-panarkadiko-nosokomeio

 http://www.arcadiaportal.gr/news/upegrafi-i-dorea-gkountani-pros-panarkadiko-nosokomeio-tripolis-photosvideo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.