Διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων-μελών στο Δ.Σ. του Γ.Π.Ν. Τρίπολης

Παναρκαδικό ΝοσοκομειοΘΕΜΑ: «Διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων-μελών στο Δ.Σ. του Γ.Π.Ν. Τρίπολης »Σας διαβιβάζουμε συνημμένα:

α) την υπ αριθμ. 25046/09-12-2013 Απόφαση — Προκήρυξη εκλογών αιρετών εκπροσώπων, για το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Π.Ν. Τρίποληςβ) Πίνακες Εκλογέων (Ιατρικού και Λοιπού Προσωπικού) του Νοσοκομείου μας

γ) Την υπ’ αριθμ. 25047/09-12-2013 Πρόσκληση του Διοικητή του Γ.Π.Ν. Τρίπολης, για

την πραγματοποίηση Γ ενικής Συνέλευσης

δ) Την υπ αριθμ. ΔΥ1δ/οικ.35509/16.3.2007 Απόφαση του Υπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, βάσει της οποίας θα διεξαχθούν οι εκλογές και σας γνωρίζουμε ότι:

1″. Τους πίνακες εκλογέων, θα τους αναρτήσετε αυθημερόν στους Πίνακες Ανακοινώσεων της Υπηρεσίας σας, σύμφωνα με το άρθρο 3 παρ. 2 της ΔΥ1δ/οικ.35509/16.3.2007 Υπουργικής Απόφασης και θα μας αποστείλετε με τηλεομοιοτυπία το πρακτικό ανάρτησης. 2°ν Οι εκλογείς έχουν δικαίωμα, με έγγραφη αίτησή τους, για την εγγραφή τους στους πίνακες εκλογέων (σε περίπτωση που έχουν παραληφθεί), ή ένσταση διαγραφής κάποιου από τους πίνακες εκλογέων, καθώς και για τους υποψηφίους για μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής, για τα οποία αποφαίνεται η Γενική Συνέλευση, σύμφωνα με το άρθρο 4 της προηγούμενης Απόφασης, η οποία Γενική Συνέλευση, πραγματοποιείται κατόπιν σχετικής πρόσκλησης του Διοικητή του Νοσοκομείου, σύμφωνα με το άρθρο 3 παρ. 2 της προηγούμενης Απόφασης.

3ον Όσοι από τους εγγεγραμμένους στην κατάσταση των εκλογέων επιθυμούν να είναι υποψήφιοι για την εκλογή τους, ως εκπρόσωποι των εργαζομένων ή μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής υπογράφουν έγγραφη δήλωση υποψηφιότητας στο Διοικητή μέχρι την έναρξη της εκλογής της Εφορευτικής Επιτροπής. Για την εκλογή ως εκπροσώπου των εργαζομένων επιτρέπεται η υποβολή μόνο μεμονωμένων υποψηφιοτήτων οι οποίες καταχωρούνται σε ενιαίο ψηφοδέλτιο.

Τα Κέντρα Υγείας ευθύνης μας, καλό θα είναι να ορίσουν ένα υπάλληλο τους, ο οποίος θα έρχεται σε επαφή μαζί μας στα τηλέφωνα (2713)601743, για παροχή διευκρινήσεων.

Οι υπηρεσίες των αποσπασμένων υπαλλήλων μας, παρακαλούνται να μας επιστρέψουν υπογεγραμμένο αρμοδίως το Πρακτικό παράδοσης και παραλαβής των Πινάκων Εκλογέων και λοιπών εγγράφων.

εκλογες ΔΣ ονοματα                              ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *