ΠΑΓΝΗ. Πανικός στο από… φαντομάδες ελεγκτές

pagniΜε πρόσχημα ότι ήταν ασθενείς κατέγραφαν όλα τα προβλήματα του νοσοκομείου

Πανικός επικράτησε το βράδυ της Παρασκευής στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου από την παρουσία δύο… φαντομάδων ελεγκτών που με πρόσχημα ότι είναι ασθενείς κατέγραφαν τα πάντα που συμβαίνουν στα επείγοντα αλλά και τις εφημερίες.

Μάλιστα, οι δύο ελεγκτές από το υπουργείο Υγείας βρέθηκαν στο νοσοκομείο μετά από εντολή του ίδιου του υπουργού Άδωνι Γεωργιάδη.

Όλα ξεκίνησαν στις 7 το απόγευμα όταν δύο άντρες, προσποιούμενοι τους ασθενείς, πέρασαν το κατώφλι των επειγόντων του ΠΑΓΝΗ.

Άρχισαν να μιλούν με ασθενείς, να εξετάζονται από τους εφημερεύοντες γιατρούς, να μιλούν με νοσοκόμες και ιατρούς. Κανένας δεν ήξερε όμως ότι όλα αυτά που έβλεπαν και μάθαιναν τα κατέγραφαν στα μπλοκάκια που κρατούσαν.

Η καταγραφή των προβλημάτων κράτησε δύο ώρες και στις 9 οι δύο ελεγκτές του υπουργείου Υγείας αποφάσισαν να κάνουν γνωστή την παρουσία τους.

Αναζήτησαν τον υπεύθυνο και βρέθηκαν μπροστά στην εφημερεύουσα νοσηλεύτρια που, εκτός των άλλων αρμοδιοτήτων της, καταγράφει οποιαδήποτε παράπονα υπάρχουν.

Όταν οι δύο άντρες της είπαν ποιοι τελικά είναι επικράτησε… πανικός σε όλες τις τάξεις του νοσοκομείου.

Αμέσως ενημερώθηκε ο διοικητής, Νίκος Χαριτάκης ο οποίος μαζί με υπηρεσιακούς παράγοντες έσπευσε στο ΠΑΓΝΗ.

Οι ώρες που πέρασαν ήταν πολύ δύσκολες καθώς κανείς δεν ήξερε για ποιο ακριβώς λόγο έχει δοθεί η εντολή ελέγχου στο νοσοκομείο. Την ίδια ώρα, γιατροί, νοσηλευτές και εργαζόμενοι στο ΠΑΓΝΗ ήταν αναστατωμένοι από την παρουσία των “ράμπο” καθώς υπάρχει και σε εξέλιξη το κύμα της διαθεσιμότητας.

Μέχρι και τις 12 το βράδυ οι ελεγκτές συζητούσαν με την διοίκηση και τους υπεύθυνους του νοσοκομείου και το μόνο πού έκαναν ήταν να τονίσουν κάποια προβλήματα που υπάρχουν στη λειτουργία του νοσοκομείου και κάποιες αλλαγές που πρέπει να γίνουν για την καλύτερη παροχή υπηρεσιών υγείας στους ασθενείς του Ηρακλείου.

http://www.cretalive.gr/crete/view/panikos-sto-pagnh-apo…-fantomades-elegktes/128238

 

One thought to “ΠΑΓΝΗ. Πανικός στο από… φαντομάδες ελεγκτές”

  1. Πανικος ;;;;

    Γιατι ;;;

    Φανταστειτε τι γινεται εκει και χ@στηκανε πανω τους …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *