ΠΑΓΝΗ: Η επιστολή ευγνωμοσύνης ενός δημοσιογράφου για τους γιατρούς του Πανεπιστημιακού

xeir.Ιδιαίτερα τιμητική για τη λειτουργία της ορθοπεδικής κλινικής του ΠΑΓΝΗ και τη συνέπεια και προσφορά ζωής των επαγγελματιών υγείας της, ήταν η συγχαρητήρια επιστολή που διαβίβασε στον Διοικητή της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης, Αντώνη Γρηγοράκη, ο δημοσιογράφος κ. Στέλιος Χαιρέτης.

Μέσα στο γενικότερο κλίμα ανασφάλειας και αμφισβήτησης που επικρατεί θεωρούμε ωφέλιμο να δημοσιεύσουμε την επιστολή – κατάθεση ψυχής του κ. Σ. Χαιρέτη που έχει ως ακολούθως:

«Κ. Διοικητά

Ασχολούμαι με το δημοσιογραφικό επάγγελμα περισσότερο από τριάντα χρόνια, ασκώντας θέλω να πιστεύω έντιμη κριτική στην εκάστοτε κυβέρνηση.

Σήμερα σε μια εποχή που ο αρμόδιος υπουργός δίνει την δική του μάχη στον τομέα της υγείας, όπου καθημερινά κατευθυνόμενα δημοσιεύματα ομιλούν για τη διάλυση των νοσοκομείων, σας καταθέτω με αίσθημα ευγνωμοσύνης την εμπειρία που βίωσα στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ηρακλείου, όταν η αγαπημένη μου κόρη και εγγονός βρέθηκαν να δίνουν την μεγαλύτερη μάχη της ζωής τους.

 

Εκεί ο Καθηγητής Ορθοπεδικής και Τραυματολογίας Πανεπιστημίου Κρήτης κ. Γ. Κοντάκης μαζί με την κα Αλμπαντάκη Καλλιόπη Λέκτορα του Π.Κ., συνειδητοποιώντας τη σοβαρότητα της κατάστασης κάλεσαν από την Αθήνα τον καλύτερο στην Ελλάδα στις συγκεκριμένες περιπτώσεις ιατρό Σωτήρη Παπαστεφάνου (που εργαζόταν με μεγάλη επιτυχία στην Αγγλία και που είναι ευτύχημα που σήμερα ζει στην Ελλάδα) ο οποίος ανταποκρίθηκε αμέσως, αρνούμενος την όποια αμοιβή και πληρώνοντας τα αεροπορικά του εισιτήρια ήρθε και μαζί με τους προαναφερόμενους ιατρούς εγχείρησε με επιτυχία την κόρη μου.

 

Η απέραντη ευγνωμοσύνη που νιώθω για τον κ. Παπαστεφάνου και τους προαναφερόμενους ιατρούς είναι ένα συναίσθημα που θα το έχω μέχρι το τέλος της ζωής μου.

 

Θα ήθελα να σας συγχαρώ για την άρτια περίθαλψη που υπάρχει στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου που όλες τις ημέρες που έμεινα εντυπωσιάστηκα εκτός από την άρτια λειτουργία, αλλά και το υψηλό αίσθημα ευθύνης που διακρίνει όλους τους εργαζόμενους.

 

Θεωρώ ότι είναι το καλύτερο στην Ελλάδα και ισάξιο των καλύτερων Ευρωπαϊκών.

 

Με εκτίμηση για τον αγώνα που δίνετε

Σ. Χαιρέτης».

http://www.flashnews.gr

One thought to “ΠΑΓΝΗ: Η επιστολή ευγνωμοσύνης ενός δημοσιογράφου για τους γιατρούς του Πανεπιστημιακού”

  1. Δεν εξεπλαγην καθολου που ο Κος Παπαστεφανου δεν δεχθηκε να λαβει οτε σεντ αμοιβης .

    Αλλωστε ο Ιατρος εχει εργαστει στο Ηνωμενο Βασιλειο, εκει οπου επιστημων ενθαρρυνεται να μαθει και υποστηριζεται σε καθε βημα της σταδιοδρομιας του, αμοιβεται αυτο που του αναλογει για τις υπηρεσιες που προσφερει, την ωρα που τις προσφερει και εργαζεται σε περβαλλον με ανθρωπινες συνθηκες και ωραρια !

    Α ! Και το πιο σημαντικο .
    Εργαστηκε και προσεφερε σε μια χωρα οπου το φακελακι εχει αποκλειστικη χρηση για να τοποθετουνται μεσα σε αυτο αλληλογραφια και ευχετηριες καρτες …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *