Ο Άδωνις έμεινε στο πρόγραμμα του ΛΑΟΣ

αδωνις«Ούτε το πόρισμα Σουλιώτη, ούτε το πόρισμα Θεοδωράκη, ούτε Επιτροπή Σοφών χρειάζεται για τη μεταρρύθμιση στην υγεία. Αν διαβάζατε το προεκλογικό μας πρόγραμμα, το οποίο προφανώς δεν ξέρετε και το οποίο τόσο ταλαιπωρείστε να ανακαλύψετε με τις επιτροπές σας, τότε θα διαπιστώνατε ότι είναι όλα εκεί μέσα» είπε ο πρώην υφυπουργός Μάριος Σαλμάς στον υπουργό Υγείας Άδ. Γεωργιάδη.

Ο τελευταίος άφησε κάποιες αιχμές για τα προβλήματα που βρήκε στον ΕΟΠΥΥ, με αποτέλεσμα να βγει από τα ρούχα του ο Μάριος Σαλμάς.

«Τα βρήκατε όλα έτοιμα, κύριε Γεωργιάδη. Βρήκατε έτοιμο σύστημα να τιμολογήσετε. Εμείς δεν είχαμε βρει τίποτα. Ένα παιδάκι ήταν μόνο του και προσπαθούσε να βγάλει τις δαπάνες ύψους 9 δις ευρώ…» διευκρίνισε ο πρώην υφυπουργός, συνεχίζοντας να καρφώνει τον Άδωνι.

Ο υπουργός Υγείας κατάλαβε ότι η αντιπαράθεση έπαιρνε σκληρή μορφή και προσπάθησε να καλμάρει τον Μάριο Σαλμά, ο οποίος είναι και γιατρός, άρα όσα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος…

«Σας πίστωσα σειρά θετικών ενεργειών, κύριε Σαλμά. Δεν είπα κάτι άλλο. Απλώς εμείς προσπαθούμε να πάμε ένα βήμα παραπέρα» ανταπάντησε ο υπουργός.

http://www.zougla.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *