Σε πολιτική δίωξη εξελίσσεται η ΕΔΕ στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας.

nosokomeio_kerkyras_elegxos__3Χθες 29 Νοεμβρίου ανακοινώθηκαν το ονόματα των εργαζομένων που θα περάσουν από ΕΔΕ για την μαζική συγκέντρωση και διαμαρτυρία εργαζομένων στο Νοσοκομείο και πολιτών της Κέρκυρας κατά τον έλεγχο από το κλιμάκιο των επιθεωρητών στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα η ΕΔΕ ξεκινάει Δευτέρα και θα καλεστούν 4 άτομα:

Ο πρόεδρος του Ενιαίου σωματείου

Ο πρόεδρος της Ένωσης Γιατρών ΕΣΥ Κέρκυρας

Ο αντιπρόεδρος του Ενιαίου Σωματείου

και ένας ειδικευόμενος ιατρός.

Και οι 4 είναι μέλη της “Ενωτικής Πρωτοβουλίας”, της παράταξης που κατάφερε να κερδίσει τις εκλογές στο Ενιαίο σωματείο του Νοσοκομείου Κέρκυρας , τα μέλη της είχαν εκλεγεί παμψηφεί στην Ένωση γιατρών και το σωματείο Ειδικευομένων, αμφισβήτησε ευθέως την εφαρμοζόμενη πολιτική στο χώρο της Υγείας και έθεσε προ των ευθυνών τους διοίκηση και τοπικούς παράγοντες για την κατάσταση του νοσοκομείου.

Η στοχοποίηση μάλιστα μελών της συγκεκριμένης παράταξης, αποκαλύπτει την προσπάθεια της κυβέρνησης και του υπουργού Υγείας να κατασκευάσει τον εσωτερικό εχθρό και να βαφτίσει τους διωκόμενους συνδικαλιστές …. «άκρα».

Το σωματείο των εργαζομένων στο Νοσοκομείο Κέρκυρας κήρυξε απεργία για τη Δευτέρα..

Είναι αναγκαίο αυτή τη στιγμή να σηκωθεί από όλα τα σωματεία και τις ενώσεις ένα ευρύτατο μέτωπο στήριξης των αγωνιστών συνδικαλιστών υγειονομικών μελών του σωματείου που διώκονται

Αποστολή με φάξ στο 2661025400 .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *