Γεωργιάδης: Εξετάζουμε την απόσυρση του εισιτηρίου των 25 ευρώ στα νοσοκομεία

γεωργιαδηςΑνοιχτό άφησε ο υπουργός Υγείας , Άδωνις Γεωργιάδης το ενδεχόμενο να μην επιβληθεί το εισιτήριο των 25 ευρώ για εισαγωγές στα δημόσια νοσοκομεία.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι η κυβέρνηση εξετάζει την απόσυρση του μέτρου.

“Ναρκωτικά να πουλούσα δεν θα άκουγα τόσες βρισιές”, είπε απαντώντας στην πρόταση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, για απόσυρση της τροπολογίας που αφορά τις τιμές των φαρμάκων και δεκαήμερο διάλογο.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως επικοινώνησε χθες με το γραφείο του κ. Τσίπρα, ζητώντας συνάντηση προκειμένου, ως υπουργός, να εξηγήσει στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης το περιεχόμενο της τροπολογίας, αλλά ως απάντηση έλαβε την επανάληψη της πρότασης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο υπουργός Υγείας δήλωσε πως εάν το πρόβλημα είναι τα όσα έχει πει για τον ραδιοσταθμό “Στο Κόκκινο”, είναι διατεθειμένος να ανακαλέσει, εφόσον η Κουμουνδούρου ανακαλέσει το περιεχόμενο άρθρου της εφημερίδας “Αυγή”, που τον καταγγέλλει ως “ντίλερ” ισραηλινής πολυεθνικής φαρμακευτικής εταιρείας.

Επίσης, ο κ. Γεωργιάδης εμφανίστηκε και στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον Αντέννα όπου ξέσπασε έντονη αντιπαράθεση μεταξύ των δύο ανδρών.

Η φράση “χαϊδεύετε αυτιά τόσα χρόνια” του Άδωνι Γεωργιάδη για τη στάση που κρατά ο παρουσιαστής προς τους συνδικαλιστές προκάλεσε την έκρηξη του Γιώργου Παπαδάκη και οδήγησε σε μια σειρά κατηγοριών εκατέρωθεν.

“Εσείς χρεοκοπήσατε τη χώρα”, είπε ο Γιώργος Παπαδάκης προκαλώντας την έντονη αντίδραση του υπουργού Υγείας, ο οποίος απάντησε: “Εγώ δεν κυβερνούσα. Εσείς κάθε πρωί υπερασπιζόσασταν από την τηλεόραση το αίτημα της κάθε συντεχνίας”.

“Είστε ψεύτης και συκοφάντης. Εγώ υπερασπιζόμουν την κοινωνία”, ανταπάντησε ο παρουσιαστής, ενώ ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε: “Άλλο η κοινωνία, άλλο οι συντεχνίες”.

 

Η ένταση όμως δε σταμάτησε εκεί καθώς ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε διαπληκτισμό με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Κουρουμπλή, με αποτέλεσμα ο υπουργός Υγείας να αποχωρήσει από το στούντιο. Ωστόσο, μετά την πυροσβεστική παρέμβαση του Γ. Παπαδάκη επέστρεψε και συνέχισε τη συζήτηση.


Ένταση και αποχώρηση Γεωργιάδη από εκπομπή από Newscaster

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *