Ιατρικός Σύλλογος Πειραιά. Mεγαλειώδης συγκέντρωση των Ιατρών και των Εργαζόμενων του ΕΟΠΥΥ έξω από το Υπουργείο Υγείας

??????????????????????Πειραιάς, 26-11-2013

Η σημερινή μεγαλειώδης συγκέντρωση των Ιατρών και των Εργαζόμενων του ΕΟΠΥΥ έξω από το Υπουργείο Υγείας, κατέληξε σε πρωτοφανή πορεία στη Βουλή. Ελπίζουμε να έλαβε το μήνυμα ο Υπουργός !

Αντιπροσωπεία των απεργών, στην οποία συμμετείχε η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά, ζήτησε να συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Βουλής, για ενημέρωση για τα τεκταινόμενα στο χώρο της Υγείας και την υποβάθμιση της Περίθαλψης του Ελληνικού Λαού. Επειδή ο Πρόεδρος δεν παρευρισκόταν στη Βουλή, ενημερώθηκε ο Γεν. Γραμματέας Κος Αθανάσιος Παπαϊωάννου, για όσα ετοιμάζει ο Υπουργός στο χώρο της Υγείας, για τα οποία εμείς λέμε δυναμικά ΟΧΙ.

Οι κινητοποιήσεις συνεχίζονται με πραγματοποίηση Πανιατρικής συγκέντρωσης στο Υπουργείο Υγείας όλων των Ιατρών (Νοσοκομειακών, Ιδιωτών, Εμμίσθων ΕΟΠΥΥ κλπ.), την Παρασκευή 29-11-2013, ώρα 11:00.

Ο αγώνας του Ιατρικού Κόσμου συνεχίζεται :

• Για υψηλού επιπέδου Περίθαλψη

• Για παροχή υπηρεσιών με ασφάλεια και αξιοπρέπεια από τον Ιατρό

• Για ποιοτικό και επαρκές φάρμακο

• Για ασφαλείς και αξιόπιστες εργαστηριακές εξετάσεις

Ο «ευτελισμός» των παροχών Υγείας σημαίνει έλλειψη σεβασμού στον Πολίτη και στο έργο του Ιατρού.

Η συμμετοχή όλων, σημαίνει νίκη του αγώνα για όλους !

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                          Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΒΑΡΒΑΡΑ ΑΝΕΜΟΔΟΥΡΑ                 ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΡΩΦ

 

One thought to “Ιατρικός Σύλλογος Πειραιά. Mεγαλειώδης συγκέντρωση των Ιατρών και των Εργαζόμενων του ΕΟΠΥΥ έξω από το Υπουργείο Υγείας”

  1. Αγαπητοί συνάδελφοι που τρέξατε να υπογράψετε τις συμβάσεις με τον ΕΟΠΥΥ, είτε στα ιατρεία σας, είτε στις Μονάδες Υγείας, όταν οι Σύλλογοι φώναζαν να μην υπογράψει κανείς, τώρα παρακαλάτε τον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος έχει χαρακτηριστεί από την πρύτανι του Πανεπιστημίου της Σορβώνης κ. Αρβελέρ “παράδειγμα βλακείας”. Προσπαθείστε λίγο ακόμα…μπορείτε να πέσετε και πιο χαμηλά. Άλλωστε, σας περιμένουν στη γωνία οι μεγαλοκλινικάρχες επιχειρηματίες (Θεοχαράκης, Κοντομηνάς, Αποστολόπουλος) να σας πάρουν με 600 ευρώ το μήνα ή και λιγότερα. Θα τρέξετε πάλι να υπογράψετε…μαθημένοι είσαστε να ευτελίζετε ολόκληρο τον ιατρικό κλάδο. Καλή συνέχεια στον κατήφορο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *