Για μηχανήματα που σαπίζουν στα υπόγεια του Νοσοκομείου της Τρίπολης μιλά ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου (vd)

papastamatakis-nosokomeio-nΓια τον εγκαταλελειμμένο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό στα υπόγεια του Νοσοκομείου μίλησε ο πρόεδρος του ιατρικού συλλόγου Αρκαδίας Γιώργος Παπασταματάκης σε συνέντευξη τύπου.

Πρόκειται για εξοπλισμό με προϋπολογισμό 3 εκατομμύρια ευρώ, ο οποίος αν και είναι τόσο χρήσιμος για να καλύψει πολλές ανάγκες του Νοσοκομείου, καθώς τα μηχανήματα που χρησιμοποιούνται αυτή τη στιγμή είναι παλιότερα, μένει άθικτος σε κουτιά να σαπίζει στα υπόγεια.

“Είχαμε Υπουργό Υγείας από την Αρκαδία, γνώστη του θέματος, τρεις βουλευτές και περιφερειάρχη γιατρούς και δεν κάνουν τίποτα, ώστε να χρησιμοποιηθεί αυτός ο εξοπλισμός” είπε.

Αναφέρθηκε δε και στις ανακοινώσεις του Υπουργού Υγείας Άδωνη Γεωργιάδη περί συνεργασίας των ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιριών με τα δημόσια Νοσοκομεία, λέγοντας χαρακτηριστικά, “το άλλο με τον Τοτό το ξέρει;” και υποστήριξε ότι τα Νοσοκομεία έχουν ήδη προβλήματα λόγω της έλλειψης των αναλώσιμων, θα δεχτούν και τις ιδιωτικές εταιρίες για να κάνουν απογευματινά χειρουργεία;

Β.Π.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.