Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου.Στον Δυπεάρχη η …ελλιπής λίστα των εφημεριών

nosokomeio-agiou-nikolaouΕπιστολή των εργαζομένων στον Αντώνη Γρηγοράκη

Επιστολή και τον πίνακα των εφημεριών του Νοεμβρίου απέστειλαν οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου Αγίου Νικολάου στον διοικητή της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, ζητώντας του να λάβει άμεσα μέτρα, προκειμένου να μην τεθεί σε κίνδυνο η υγεία των ασθενών. Στην επιστολή τους αναφέρονται αναλυτικά στα κενά που παρουσιάζονται από γιατρούς, χαρακτηρίζοντας οριακή την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

Η επιστολή των εργαζομένων στον Αντώνη Γρηγοράκη:

“Κύριε διοικητά,
σας κοινοποιούμε συνημμένο πίνακα στον οποίο αναγράφονται ο αριθμός των ημερών του μηνός Νοεμβρίου στις οποίες δεν εφημερεύει κάθε ειδικότητα του Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου, και  ο αριθμός των ημερών που εφημερεύει.
Όπως θα διαπιστώσετε, ενώ το Νοσοκομείο Αγ. Νικολάου εφημερεύει όλο το μήνα, μόνο 4 ειδικότητες καλύπτουν εφημεριακά και τις 30 ημέρες του μηνός Νοεμβρίου, ενώ σε όλες τις άλλες ειδικότητες υπάρχουν μεγάλα κενά, ακόμα και σε ειδικότητες κρίσιμες για την άμεση αντιμετώπιση οξέων  περιστατικών (καρδιολογία, ακτινολογικό, ορθοπεδική, παιδιατρική κα) , κάτι που θέτει σε κίνδυνο την ασφαλή εφημέρευση του Νοσοκομείου και την ορθή αντιμετώπιση  των εκτάκτων συμβάντων.
Ο συγκεκριμένος πίνακας απεικονίζει με τον πιο ανάγλυφο τρόπο την μεγάλη υποβάθμιση που έχει υποστεί το Νοσοκομείο Αγ. Νικολάου το τελευταίο διάστημα και τη δύσκολη και οριακή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει.
Σας ζητούμε, πέρα από δηλώσεις και συσκέψεις, να προχωρήσετε στις απαραίτητες ενέργειες σε συνεργασία με τη  διοίκηση του ΓΝΑΝ και την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας , ώστε να εξευρεθούν οι χρηματικοί και ανθρώπινοι πόροι για να καλυφθούν τα κενά και να επανέλθει εφημεριακά  το Νοσοκομείο μας σε πλήρη και ομαλή λειτουργία το συντομότερο δυνατόν”.

http://www.flashnews.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *