ΙΣΑ. Σχετικά με την εξόφληση από το ΤΑΠΟΤΕ

ΙΣΑsmallΑθήνα, 6/11/2013

Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε,

Το ζήτημα της εξόφλησης των υφιστάμενων οφειλών προς τους ιατρούς, τα διαγνωστικά κέντρα και τα εργαστήρια είναι ύψιστης σημασίας για τον βιοπορισμό των μελών μας, τα οποία έχουν γίνει θύματα αλλεπάλληλων εμπαιγμών, όπως σας έχουμε γνωστοποιήσει πολλές φορές είτε στις συναντήσεις μας ή δια μέσω εγγράφων.

Όπως γνωρίζετε το ΤΑΠΟΤΕ δεν έχει προβεί στην εξόφληση ούτε ενός μηνός των υφιστάμενων οφειλών του, παρά μόνο κάποια μέλη μας έχουν κληθεί να προσκομίσουν πιστωτικά τιμολόγια, χωρίς όμως να ενημερωθούν για το πότε θα εκταμιευτούν τα ποσά στο λογαριασμό τους.

Όπως αντιλαμβάνεστε, αυτό το πρόβλημα έχει βλάψει ιδιαιτέρως τον βιοπορισμό των μελών μας και μάλιστα σε μια περίοδο που έχει λάβει ευρεία δημοσιότητα και έχει απασχολήσει ιδιαιτέρως την κοινή γνώμη το σκάνδαλο με την απάτη που συνέβη στον Οίκο Ναύτου. Ενόψει των ανωτέρω αιτούμαστε όπως μας ενημερώσετε για τους λόγους της σημαντικής αυτής καθυστέρησης, καθώς επίσης και να μας δώσετε συγκεκριμένο και σαφές χρονοδιάγραμμα αποπληρωμής των μελών μας.

Για το Δ.Σ. του Ι.Σ.Α.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                          Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *