Νέο κυνικό σόου από τον Αδωνι

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Α  ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ«Μακάρι το κράτος να μπορούσε να προσφέρει στον τομέα της υγείας τα πάντα στους πολίτες, αλλά σήμερα δεν μπορούμε». Με αυτή τη δήλωση, με την οποία ουσιαστικά παραδέχεται την αδυναμία της πολιτείας να φροντίσει για την υγεία των πολιτών, έκανε και πάλι την αρνητική έκπληξη ο Αδωνις Γεωργιάδης.

Αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Γεωργιάδης, απαντώντας σε αυτούς που εξέφρασαν επιφυλάξεις λέγοντας ότι το κράτος κανονικά πρέπει να καλύπτει τα πάντα χωρίς τη βοήθεια άλλων, επανέλαβε αυτό που κυνικά είχε δηλώσει την περασμένη Πέμπτη, σε εκδήλωση της φαρμακοβιομηχανίας Pfizer: «Μακάρι να ζούσαμε σε μία εποχή που το κράτος να μπορούσε να παρέχει σε όλους τα πάντα. Θα ήταν μια ιδανική εποχή. Σήμερα όμως, όπως όλοι αντιλαμβανόμαστε, απέχουμε πολύ από μια τέτοια εποχή. Είμαστε σε μια εποχή κρίσης και πρέπει να βρούμε τον τρόπο να περάσουμε απέναντι κρατώντας την κοινωνική μας συνοχή. Αυτό δεν θα μπορέσουμε να το πετύχουμε αν ο ένας δεν βοηθήσει τον άλλον» σημείωσε ο υπουργός Υγείας και πέταξε το μπαλάκι προς τους εθνικούς ευεργέτες. «Το κράτος μας είναι γέννημα των εθνικών ευεργετών. Το κράτος μας φτιάχτηκε από τους εθνικούς ευεργέτες, οι οποίοι από την πρώτη ημέρα που έγινε η Επανάσταση, από την ώρα που ξεκίνησε το ελληνικό κράτος, ερχόντουσαν να συμπληρώσουν τις αδυναμίες του κράτους».

Ολα αυτά στη Θεσσαλονίκη, όπου ο υπουργός Υγείας έκανε εκ νέου το Σάββατο βράδυ ένα ταξίδι αστραπή. Είχε προηγηθεί άλλη μια άνοδος στη Θεσσαλονίκη για να υποδεχθεί τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, ενώ προχθές ανέβηκε στη συμπρωτεύουσα, όπου ήταν ομιλητής σε δείπνο του Ομίλου Ροταριανών Θεσσαλονίκης. Το δείπνο διοργανώθηκε στο ξενοδοχείο «Grand Hotel», με αφορμή την επίσημη έναρξη ενός δεκαημέρου δωρεάν ιατρικών εξετάσεων που διοργανώθηκε από τον Ομιλο Ροταριανών Θεσσαλονίκης, τον Ομιλο Γυναικών Inner Wheel και τον Ομιλο Νεολαίας Rotaract.

 

Ο υπουργός Υγείας επισήμανε ακόμη ότι η μόνη επιλογή που έχει η χώρα είναι να πάει μπροστά και ότι για να επιτευχθεί αυτό «θα πρέπει να είμαστε αποφασισμένοι, να μη χάνουμε χρόνο, να είμαστε δίκαιοι και να είμαστε σε κλίμα εθνικής ενότητας και ομοψυχίας».

http://www.dimokratianews.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *