Αναστέλλονται τα καθήκοντα του Κωνσταντίνου Παρασχάκη

παρασχακηςΣε αυτοδίκαιη αργία τίθεται ψυχίατρος του ΨΝΑ με εντολή του υπουργού Υγείας κ. Αδωνι Γεωργιάδη.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας, με εντολή του υπουργού κ. Άδωνι Γεωργιάδη, ο Διοικητής του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αθηνών, κ. Όθων Χαραλαμπάκης, έλαβε το αρχικό μέτρο της αναστολής καθηκόντων για τριάντα (30) ημέρες για τον διευθυντή ψυχίατρο κ. Κωνσταντίνο Παρασχάκη, λόγω της σε βάρος του άσκησης ποινικής δίωξης από την εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Το εν λόγω μέτρο συνιστά παράλληλη διαδικασία με τη διεξαγόμενη Ένορκη Διοικητική Εξέταση.Ήδη ο διοικητής του νοσοκομείου Όθωνας Χαραλαμπάκης  έχει ζητήσει από τις αρμόδιες υπηρεσίες του ψυχιατρικού νοσοκομείου να εξετασθούν όλα τα πιστοποιητικά οπλοφορίας που έχουν δοθεί από πέρυσι ώστε να διασταυρωθούν ονόματα και πρόσωπα.

Πάντως στην προηγούμενη προκαταρκτική εξέταση που είχε πραγματοποιήσει το νοσοκομείο, ο Χρυσαυγίτης γιατρός είχε κληθεί σε απολογία αλλά δεν εντοπίσθηκε κάτι ύποπτο στο μητρώο των πιστοποιητικών που κρατείται στο νοσηλευτικό ίδρυμα για κάθε πιστοποιητικό που εκδίδεται.
Από τότε όμως η διοίκηση του νοσοκομείου είχε δώσει εντολή να γίνουν πιο αυστηρές οι προϋποθέσεις έκδοσης πιστοποιητικού οπλοφορίας ώστε να αποφευχθούν τυχόν παράνομες εκδόσεις.
Αξιοσημείωτο είναι πάντως ότι ο Κώστας Παρασχάκης που υπήρξε και υποψήφιος  με τη Χρυσή Αυγή στις τελευταίες εκλογές του 2012 στο Λασίθι  ήταν και  εκλεγμένος εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Δ.Σ του νοσοκομείου σε παλαιότερο Διοικητικό Συμβούλιο.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *