Έρχονται σαρωτικοί έλεγχοι σε μεγαλογιατρούς, ιατρεία για “μαύρο χρήμα”!

χρηματαΜετά την αποκάλυψη ότι γνωστός πλαστικός χειρουργός…ξέχασε να δηλώσει κάτι εκατομμύρια ευρώ στην εφορία, στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ και των ελεγκτικών αρχών μπαίνουν μεγαλογιατροί αλλά και ιατρικές μονάδες.

Τους …αφηρημένους γιατρούς της εφορίας που ξεχνούν να δηλώσουν μεγάλε εισπραχθέντα ποσά, αναζητούν πλέον πιο εντατικά οι ελεγκτικές αρχές. Μετά τα νέα στοιχεία του ΣΔΟΕ -από ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν -για γνωστό πλαστικό χειρουργό ότι δε δήλωσε εισόδημα 2,3 εκατ. ευρώ για να γλιτώσει τη φορολογία, το νέο κύμα των ελέγχων θα είναι εστιασμένο σε γιατρούς και ιατρικές μονάδες, όπως αναφέρουν πληροφορίες.

Ειδικότερα τα σώματα των ελεγκτών έχουν λάβει εντολή να σαρώσουν τα ιατρεία που θεωρούνται “ύποπτα” ώστε να εντοπίσουν τυχόν παραβάσεις.

 

Βέβαια κοντά στα ξερά …καίγονται και τα χλωρά καθώς πολλές φορές έχει στοχοποιηθεί συνολικά το ιατρικό σώμα, τη στιγμή μάλιστα που πολλά ιατρεία αντιμετωπίζουν σήμερα πρόβλημα επιβίωσης και ετοιμάζονται να βάλουν λουκέτο.

 

Άλλωστε οι περισσότεροι γιατροί που δεν συγκαταλέγονται στους λεγόμενους….μεγαλογιατρούς, αναμένουν ακόμη να εισπράξουν τις οφειλές του ΕΟΠΥΥ τις οποίες συνήθως λαμβάνουν όχι μόνο καθυστερημένα αλλά και κουρεμένες.

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου

 

http://iatropedia.gr/articles/read/5231

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *