Να αναβαθμιστούν ασθενοφόρο και Κέντρο Υγείας Κισσάμου

voloudakis__mainΟ Βουλευτής Χανίων της ΝΔ Μανούσος Βολουδάκης κατέθεσε αναφορά προς τους συναρμόδιους Υπουργούς Υγείας και Διοικητικής Μεταρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης όπου ζητά την πλήρωση θέσεων οδηγών ασθενοφόρου για το Κέντρο Υγείας του Δήμου Κισσάμου.

Κάτι τέτοιο είναι απαραίτητο, προκειμένου να αντιμετωπίζονται τα επείγοντα περιστατικά που συμβαίνουν στην περιοχή, δεδομένου μάλιστα ότι υπάρχει διαθέσιμο ασθενοφόρο, το οποίο όμως μένει ακινητοποιημένο, λόγω της έλλειψης οδηγών, τόνισε στην αναφορά του ο Μ. Βολουδάκης.

Στην αναφορά του ο βουλευτής επεσήμανε την ανάγκη διασφάλισης της εύρυθμης λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Κισσάμου με τη συνολική ενίσχυσή του. Τόνισε άλλωστε, πως κάτι τέτοιο είναι απαραίτητο, προκειμένου να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες της περιοχής, η οποία καλύπτεται απο το συγκεκριμένο Κέντρο Υγείας, το οποίο μάλιστα εξυπηρετεί απομακρυσμένες περιοχές λόγω της μεγάλης εκτάσεως του Δήμου.

Η αναφορά προς του Υπουργούς – Υγείας – Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης

Κύριοι Υπουργοί,

Σας διαβιβάζω το σχετικό αίτημα του Δήμου Κισσάμου για την ενίσχυση του Κέντρου Υγείας Κισσάμου του Νομού Χανίων με τον απαιτούμενο αριθμό οδηγών ασθενοφόρου, ώστε να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία του ασθενοφόρου στην περιοχή.

Επιπλέον,τονίζω την αναγκαιότητα συνολικής ενίσχυσης του Κέντρου Υγείας για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών της περιοχής. Το συγκεκριμένο άλλωστε Κέντρο Υγείας εξυπηρετεί πολλές απομακρυσμένες περιοχές λόγω της μεγάλης εκτάσεως του Δήμου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.