Σκάβουν και βρίσκουν ζωντανό νεογέννητο μωρό – Το έθαψε η μαμά του.(vd)

moro_1Μία γυναίκα στη Ρωσία, πήρε τηλέφωνο στην αστυνομία επειδή τα ξημερώματα είχε δει τη γειτόνισσά της να θάβει το ίδιο της το μωρό που μόλις είχε γεννήσει.

Η νεαρή μητέρα ήταν σε κατάσταση μέθης όταν έφερε στον κόσμο την κόρη της και μάλιστα πρόωρα αφού ήταν μόλις επτά μηνών.

Ήταν ξημερώματα όταν γεννήθηκε η μικρή, όμως η μεθυσμένη μητέρα του νόμιζε ότι το μωρό της ήταν νεκρό και έτσι πήγε μπροστά από το σπίτι της σε μία αλάνα, άνοιξε τρύπα στο χώμα και το έθαψε.

Μετά το τηλεφώνημα της γειτόνισσάς της και ενώ είχαν ήδη περάσει περίπου οκτώ ώρες από τα όσα συνέβησαν στο μωρό, αστυνομικοί βρέθηκαν στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν η μητέρα με ακατάσχετη αιμορραγία και της ζήτησαν να τους υποδείξει το σημείο όπου είχε θάψει το μωρό της.

Πήγαν για να το βρουν και με το που έφτασαν και άρχισαν να σκάβουν, άκουσαν το κλάμα του. «Γρήγορα, φέρτε νερό, είναι ζωντανό» φώναξε τρομοκρατημένος ένας αστυνομικός ο οποίος έκανε ό,τι μπορούσε για να βγάλει το παιδί από το χώμα και να το πάρει αγκαλιά.

Πράγματι, το μωρό ζούσε. Το έβρεξαν για να το καθαρίσουν και το τύλιξαν με ό,τι βρήκαν μπροστά τους για να μην κρυώνει. Η μικρή, μετά από όλα αυτά πήρε το όνομα Βίκτορι, δηλαδή Νίκη επειδή κατάφερε να βγει ζωντανή από μία τόσο μεγάλη περιπέτεια και μάλιστα από τα πρώτα κιόλας λεπτά της ζωής της.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο κατά το οποίο οι αστυνομικοί ανασύρουν από το χώμα τη μικρούλα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *