Ο πιο απίθανος λόγος για τον οποίο χορηγήθηκε αναρρωτική άδεια σε δημόσιο υπάλληλο: Υψωνόταν από μόνο του το… μεσαίο δάκτυλο του χεριού του

μεσαιο δακτυλοΟ λόγος για τον οποίο χορηγήθηκε αναρρωτική άδεια σε υπάλληλο του υπουργείου Υγείας -αδιευκρίνιστο το πότε- αποτελεί ίσως την πιο… απίστευτη περίπτωση απουσίας από τη δουλειά για λόγους υγείας και αποκαλύπτει το μέγεθος του «οργίου» χορήγησης αδειών στο Δημόσιο.

Σύμφωνα με τον «Βηματοδότη» υπάλληλος του υπουργείου Υγείας πήρε τρεις εβδομάδες αναρρωτική άδεια γιατί το μεσαίο δάκτυλο του αριστερού του χεριού… εκτινασσόταν και προφανώς δεν μπορούσε να κυκλοφορεί στους διαδρόμους του υπουργείου με παρατεταμένο δάχτυλο.

Στον συγκεκριμένο υπάλληλο είχε χορηγηθεί η ανάλογη ιατρική γνωμάτευση από γιατρό του νοσοκομείου Λαρίσης ο οποίος σημείωνε σε αυτή ότι αφού τον εξέτασε διέγνωσε ότι πάσχει από «τινασσόμενο μέσο δάκτυλο της αριστερής χειρός».

 

Πηγή:www.iefimerida.gr

 

5 thoughts to “Ο πιο απίθανος λόγος για τον οποίο χορηγήθηκε αναρρωτική άδεια σε δημόσιο υπάλληλο: Υψωνόταν από μόνο του το… μεσαίο δάκτυλο του χεριού του”

  1. Σώπα βρε! Τώρα μάλλον…(!!) το ανακαλύψανε αυτό!! Τώρα που επίκεινται απολύσεις,διαθεσιμότητα ..δημοσίων υπαλλήλων!!Τώρα που θα κοπούν εφάπαξ,τώρα που πηγαίνουμε προς τους μισθούς των 400 Ε.(γιά τον κοσμάκη βέβαια γιατί οι ίδιοι οι βουλευτές παίρνουν τώρα 7000 Ε χωρίς τα έξοδα παράστασης σε επιτροπές..)
    Ας μην ανησυχούμε καθόλου.
    Απλώς δεν χρειαζόμαστε ………δημοτική αστυνομία!Δεν χρειαζόμαστε ….σχολικούς φύλακες!!! Δεν χρειαζόμαστε……καθηγητές στα σχολεία!!! Δεν χρειαζόμαστε …..γιατρούς,νοσηλευτές….κτλ.
    Βουρ γιά την ανάπτυξη που…έρχεται!!!!!
    Και προπαντός αυτό που χρειαζόμαστε είναι τους μεταρρυθμιστές Σαμαρά-Βενιζέλο στην κυβέρνηση γιά να μας υψώνουν αυτοί τον μ…..δάκτυλο και βέβαια τον …καταλληλότερο γιά….Υ.Υγείας και μεταρρυθμιστή τον…Αδωνι!!!!!! .

  2. Σπερδούλης Κων/νος
    προφανως εισαι απο τους βολεμενους. προφανως εισαι ΔΥ. ε λοιπον ηρθε η ωρα να δουλεψετε . εμεις δεν προκειται να συνεχισουμε να σας πληρωνουμε για να μας δουλευετε

  3. Βρε παιδια …

    Ο ανθρωπος μπορει να πασχει απο μια σπανια μορφη αγκυλοποιητικης αρθριτιδας και οντως να ειχε προβλημα …Ξερω και ‘γω ;.
    Το οτι ειχε και πιστοποιητικο ιατρου δεν σας παραξενευει ;;;
    Εγω με ολους τους υπολοιπους τα εχω που ειχαν πεθανει ολο τους το σοϊ απο 2-3 φορες ή που εκμεταλευοντουσαν το συστημα για να τεντωνουν τις μονοημερες ή διημερες αδειες και να τις κανουν εβδομαδιαιες !!!
    Βεβαια ,ολοι αυτοι ηξεραν τι και γιατι ψηφιζαν τα συγκεκριμενα προσωπα σε συλλογους και κομματα !
    Για να κανουν τη δουλιτσα τους ! Και ποια ηταν η δουλιτσα τους ;;;
    Μα , να κααααααθονται που ελεγε και ο Φωτοπουλος …

    Τωρα αν αυτο ειχε εφαρμογη μονο στους δημοσιους ,φιλε Γιαννη ,ελεγχεται .
    Γιατι υπαρχουν εταιρειeς στον ιδιωτικο τομεα που λειτουργουν χειροτερα και απο κρατικες υπηρεσιες επι Ceausescu !!!
    Αλλα ειπαμε ,εντω εινε Ελλαντα !
    Η χωρα που κανεις οτι σου καπνισει ( με την ανοχη ολων μας ) και βγαινεις και απο πανω !!!

  4. Επειδή είμαι βολεμένος ……….δημόσιος υπάλληλος κατά τα λεγόμενά σου,σε πληροφορώ χωρίς να; χρειαστεί να επανέλθω-γιατί νομίζω δεν αξίζει καν τον κόπο- ότι ιδιωτεύω ως γιατρός καρδιολόγος στην Αθήνα.Οπότε μην ανησυχείς καθόλου …Δεν σου τρώω τα ..δικά σου λεφτα!!!
    Ετσι και αλλιώς δουλεύω μόνο 14 ώρες την ημέρα!!!

  5. Κωστη ,
    Μην νευριαζεις !
    Αυτο δυστυχως ειναι το αποτελεσμα ολων αυτων των χρονων και των προσπαθειων μας ,μετα την μεταπολιτευση .
    Που απαξιωθηκε καθε θεσμος ,χαθηκε καθε εμπιστοσυνη ,διαλυθηκε η παιδεια ,η θρησκεια ,αλλοιωθηκε η δικαιοσυνη ,και δημιουργηθηκε μεσα σε ολα αυτα η ιατρικη του …καφενειου
    Δημιουργηθηκαν ορδες ημιμαθων που νομιζουν οτι τα γνωριζουν ολα ,που δεν εχουν καμμια μορφωση (και δεν εννοω πανεπιστ/κη) που ειναι ευκολοπιστοι και ακολουθουν τον καθε φανφαρονο που τους υποσχεται λαγους με πετραχειλια και απλα δεν σεβονται κανεναν αλλα ,πανω ‘ολα ,δεν σεβονται τον ιδιο τον εαυτο τους !!!

    Αυτος ειναι ο νεοελληνας και αν δεν μπορεσει να αλλαξει η μοιρα της χωρας ειναι μαυρη !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *