Άδωνις: «Κανείς δεν ξέρει πόσοι είναι οι ανασφάλιστοι»!

γεωργιαδηςΟύτε η κυβέρνηση δεν μπορεί τελικά να πει με βεβαιότητα πόσοι συνάνθρωποί μας εν μέσω κρίσης δε διαθέτουν ασφαλιστική ικανότητα. Τι δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης μετά την αποκάλυψη του προέδρου του ΕΟΠΥΥ για τα εκατομμύρια των ανασφάλιστων

Κανείς δεν ξέρει πόσοι είναι ανασφάλιστοι, δήλωσε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega. “Σίγουρα είναι πάρα πολλοί” συμπλήρωσε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης γεγονός που αποδεικνύει περίτρανα ότι η κατάσταση πλέον με την ανεργία στη χώρα μας έχει ξεφύγει πλήρως.

‘Άλλωστε ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ Δημήτρης Κοντός αποκάλυψε ότι 3 εκατ. πολίτες δεν έχουν ασφαλιστική ικανότητα και άλλα 3 εκατ. επίσης δεν έχουν ασφαλιστική ικανότητα αλλά δεν έχουν ακόμη ταυτοποιηθεί.

Ο υπουργός Υγείας πάντως υποστήριξε: «Πρόσβαση έχουν όλοι στην περίθαλψη. Έχουν παροχές υγείας αν πάνε στα επείγοντα. Αλλά μπαίνει κανείς σε μια διαδικασία μετά, αν έχει να πληρώσει ή όχι.

Αν δεν πληρώνει το ταμείο του, κάπου πρέπει να χρεώσει το νοσοκομείο» σημείωσε.

Μάλιστα ο υπουργός Υγείας για να ενισχύσει τα επιχειρήματά του υποστήριξε ότι για το λόγο αυτό εχουν ήδη εκδοθεί 15.000 εισητήρια για δωρεάν πρόσβαση στο ΕΣΥ (3 εξετάσεις και επισκέψεις) σε ένα σύνολο 40.000 αιτήσεων που έχουν γίνει ενώ θα διανεμηθούν 900.000 συσκευασίες φαρμάκων (προσφορά του ΣΦΕΕ) σε όσους έχουν ανάγκη.

http://iatropedia.gr/articles/read/5036

One thought to “Άδωνις: «Κανείς δεν ξέρει πόσοι είναι οι ανασφάλιστοι»!”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *