ΙΣΑ. Πρέπει άμεσα να αποπληρωθούν οι εφημερίες των ιατρών του ΠΓΝΑ «ΑΤΤΙΚΟΝ»

ΙΣΑsmallΑξιότιμοι Κύριοι, Κοινοποιήθηκε στον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, η από 10/9/2013 της ιατρού Ευαγγελίας Λαδά ειδικευομένης της Βιοπαθολογικής κλινικής του Νοσοκομείου σας με την οποία μας ενημερώνει ότι οι ιατροί του ΠΓΝΑ «ΑΤΤΙΚΟΝ» παραμένουν απλήρωτοι για τις δεδουλευμένες εφημερίες των μηνών Φεβρουαρίου, Μαΐου, Ιουνίου, Ιουλίου και Αυγούστου του τρέχοντος έτους.

Σε μια εποχή, όπου οι μισθοί των ιατρών του ΕΣΥ και των ειδικευόμενων έχουν φτάσει σε εξευτελιστικά επίπεδα, σε σύγκριση με άλλες χώρες τις Ευρωπαϊκής Ένωσης, είναι ανήκουστο οι ιατροί να παραμένουν απλήρωτοι. Επειδή δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια ανοχής, διότι τίθενται σοβαρά βιοποριστικά ζητήματα, ο ΙΣΑ καλεί τη Διοίκηση του ΠΓΝΑ «ΑΤΤΙΚΟΝ» να προωθήσει την άμεση πληρωμή των δεδουλευμένων εφημεριών των ιατρών, ώστε να επιτευχθεί το αυτονόητο, να λάβουν δηλαδή την νόμιμη αμοιβή τους.

Ο ΙΣΑ θα συνεχίσει να μάχεται υπέρ των δίκαιων αιτημάτων των μελών του και να στηρίζει τους συναδέλφους ιατρούς, που καθημερινά, μαζί με το υπόλοιπο προσωπικό, προσπαθούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους μέσα σε εξαιρετικά δύσκολες και αντίξοες συνθήκες.

Για τους λόγους αυτούς ο ΙΣΑ, σας καλούμε όπως προβείτε σε κάθε αναγκαία ενέργεια για την άμεση αποπληρωμή των δεδουλευμένων των ως άνω ιατρών .

Ο ΙΣΑ θα παρακολουθήσει το θέμα.

Παρακαλούμε για την πλήρη ενημέρωσή μας.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                  Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ                       ΕΥΣΤ. ΤΣΟΥΚΑΛΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *