Ολοκλήρωση της εκπαίδευσης των νέων διοικητών- υποδιοικητών νοσοκομείων από το ΕΚΕΠΥ.

26347b_11-9-2013, Σύσκεψη στο ΕΚΕΠΥ (2)Ολοκληρώθηκε σήμερα, παρουσία του Υπουργού Υγείας, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, η τριήμερη εκπαίδευση των νέων διοικητών-υποδιοικητών νοσοκομείων από το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ).

Ο κ. Γεωργιάδης κατά την παρέμβασή του τόνισε ότι «δεν είναι εύκολος ο ρόλος των διοικητών αυτές τις δύσκολες εποχές. Καλούμαστε με μειωμένους πόρους να πετύχουμε βέλτιστο αποτέλεσμα. Επομένως, η καθεμία και ο καθένας από εσάς αναλαμβάνει μια πολύ μεγάλη ευθύνη.

Θέλω να είμαι ξεκάθαρος από την αρχή: Δεν κινούμαι με βάση προσωπικές συμπάθειες ή τις κομματικές πεποιθήσεις ενός διοικητή. Με ενδιαφέρει αν μπορεί να κάνει τη δουλειά του ή όχι. Και όπως όλοι μας αξιολογούμαστε διαρκώς, το ίδιο θα συμβεί και με εσάς, καθώς οι δείκτες επιτυχίας ενός διοικητή είναι πλέον μετρήσιμοι.

Να ξέρετε ότι αν κάνετε καλά τη δουλειά σας, θα είμαι αρωγός και θα βοηθώ σε όποια προβλήματα προκύπτουν. Όσοι αδιαφορήσουν, δεν θα παραμείνουν στη θέση τους. Δεν υπάρχει περιθώριο ολιγωρίας ή αποτυχίας».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *