Με παρελθόν και προϊστορία ο γυναικολόγος που συνελήφθη με το φακελάκι στο χέρι….

φιλιατα νοσοκ.Στο Νοσοκομείο Φιλιατών, νοσηλεύονταν μία 72χρονη γυναίκα. Κρίθηκε ότι χρήζει χειρουργικής επέμβασης από γυναικολόγο.

Όλα έδειχναν να εξελίσσονται ομαλά. Όμως την κρίσιμη στιγμή, λίγο πριν το χειρουργείο ο γυναικολόγος απαίτησε από τον γιο της το «φακελάκι» του.

Ήταν από τις σπάνιες περιπτώσεις όπου ο άνθρωπος αντί να βγάλει και να του δώσει τα χρήματα που απαιτούσε πριν βάλει στο χειρουργείο ένα αγαπημένο του πρόσωπο, κατέφυγε στις αρμόδιες αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Epiruspost.gr αρχικά ενημέρωσε τη διοίκηση του Νοσοκομείου Φιλιατών και στη συνέχεια την Ασφάλεια Ηγουμενίτσας.

Το ποσό των τριακοσίων ευρώ, αυτό δηλαδή που είχε ζητήσει ο γιατρός, προσημειώθηκε και την ώρα που το παρέδιδε στον γυναικολόγο, ο δεύτερος συνελήφθη.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, ο γιατρός είχε καταδικαστεί στο παρελθόν στη Λάρισα για υπεξαίρεση, ενώ είχε συλληφθεί και στη Θεσπρωτία προ τριετίας περίπου για μεταφορά λαθρομετανάστη.

Πρόκειται για πρόσωπο που έχει απασχολήσει έντονα τόσο το Νοσοκομείο Φιλιατών όσο και την τοπική κοινωνία.

Προ τετραμήνου περίπου το Epiruspost.gr αποκάλυπτε ότι ο εν λόγω γιατρός βρίσκονταν σε εμπόλεμη κατάσταση με συναδέλφους. Μάλιστα καταγγέλλονταν περιπτώσεις όπου είχαν σταλεί ακόμη κι επιστολές με απειλητικό περιεχόμενο.

Ο 58χρονος σήμερα μαιευτήρας, είχε γίνει θέμα πανελληνίως, όταν πριν δεκατρία χρόνια αποκαλύφθηκε ότι είχε προσλάβει Αλβανό με την πρόφαση ότι θα τον χρησιμοποιούσε για αγροτικές εργασίες αλλά σκοπός του ήταν να τον ωθήσει να τον δολοφονήσει…..

Τότε είχε υποστηρίξει ότι καταστράφηκε η ζωή του όταν αποκαλύφθηκε η υπόθεση αρχαιοκαπηλίας στην οποία συμμετείχε. Τον Αλβανό, σύμφωνα με την ειδησιογραφία της εποχής οδήγησε σε ερημική τοποθεσία, τον ανάγκασε να σκάψει έναν λάκκο σε σχήμα τάφου και τον πυροβόλησε, τραυματίζοντας τον σοβαρά στο πόδι και το θώρακα.. Σκοπός του ήταν να τον εξοργίσει, να τον αναγκάσει να τον σκοτώσει και κατόπιν να τον θάψει στο λάκκο.

Οι υποθέσεις αυτές έχουν κλείσει στη δικαιοσύνη με την αθώωση του γιατρού, όμως το τελευταίο διάστημα και με αφορμή τις απειλητικές επιστολές που λαμβάνουν συνάδελφοί του, αποτελούν το βασικό θέμα συζήτησης στο νοσηλευτικό ίδρυμα.

Σήμερα ο ίδιος άνθρωπος συνελήφθη την ώρα που έπαιρνε το φακελάκι.

http://www.epiruspost.gr/reportaz/koinonia/20870-2013-09-10-10-48-06.html

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *