Νοσοκομείο Φλέμινγκ.Απόφαση Γενικής Συνέλευσης

φλεμινγ νοσ.Γ.Ν. ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ-Α. ΦΛΕΜΙΓΚ

Μελίσσια 4-9-2013

Προς: Διοικήτρια Σισμανογλείου-Α. Φλέμιγκ

  Αναπληρώτρια Διοικήτρια Α. Φλέμιγκ

    ΕΙΝΑΠ Θέμα: Διαβίβαση Απόφασης Γενικής Συνέλευσης Ιατρών Την Τρίτη 3-09-2013 έγινε Γενική Συνέλευση των ιατρών του Νοσοκομείου Α. Φλέμιγκ που αφορούσε την αλλαγή χρήσης του Νοσοκομείου-μετακινήσεις τμημάτων και κινητικότητα προσωπικού.

Αναφέρθηκε ότι το νοσοκομείο από 02-09-2013 υπολειτουργεί, διότι έχουν παραμείνει σε λειτουργία μόνο τρία τμήματα (Παθολογικό, Καρδιολογικό και Χειρουργικό).

Η γενική εφημερία, καθώς και η πρωινή λειτουργία, όπως έχει διαμορφωθεί το τελευταίο διάστημα, με την εφημερία μόνο τριών τμημάτων (Παθολογικού, Καρδιολογικού και Χειρουργικού), είναι ανασφαλής και μη επαρκής, λόγω ελλείψεως των υπόλοιπων βασικών ειδικοτήτων, γεγονός που οδηγεί σε περιορισμένη διάγνωση και αντιμετώπιση των ασθενών και υποβάθμιση του νοσοκομείου, με μοιραίο επακόλουθο, τη συρρίκνωση και το κλείσιμο αυτού το επόμενο χρονικό διάστημα.

Για τους λόγους αυτούς αποφασίσθηκε ότι οι ιατροί διαφωνούν με την αλλαγή χρήσης του νοσοκομείου και επιθυμούν τη συνέχιση της λειτουργίας όλων των τμημάτων του νοσοκομείου, ως είχε, με τη συμμετοχή του στις γενικές εφημερίες πόλεως καθώς και την μη μετακίνηση του προσωπικού. Με τον τρόπο αυτό το νοσοκομείο μας θα συνεχίσει να εξυπηρετεί τις ανάγκες των ασθενών της ευρύτερης περιοχής των Βορείων Προαστίων και να παρέχει υπηρεσίες Υγείας υψηλού επιπέδου.

 

 Η τριμελής επιτροπή της ΕΙΝΑΠ

 

Γ. Δημητρακοπούλου

 

Γ. Δεδεμάδη

 

Λ. Συρεγγέλας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.