ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ. Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας. Ζητούνται γιατροί γιά συνεργασία

ΦΩΤΟ1Σύντομα, το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ  πρόκειται να ξεκινήσει την λειτουργία του. Πρόκειται για ένα από τα πιο σύγχρονα κέντρα αποκατάστασης στην Ελλάδα, το οποίο διαθέτει 118 κλίνες σε συνολικό εμβαδόν 9.000 τμ σε 32 στρέμματα. Οι εγκαταστάσεις του σχεδιάστηκαν με γνώμονα τον σεβασμό στην αρχιτεκτονική αισθητική, την λειτουργικότητα και την εύκολη πρόσβαση.
Το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ, δημιουργήθηκε με επίκεντρο τον ασθενή και φιλοδοξεί να προσφέρει χρήσιμες ιατρικές υπηρεσίες στον ίδιο και στους οικείους του.  Η διεπιστημονική ομάδα του Κέντρου, η οποία αποτελείται από τον θεράποντα ιατρό φυσικής ιατρικής και αποκατάστασης ως γενικό συντονιστή, τις λοιπές ιατρικές ειδικότητες, τους  φυσιοθεραπευτές, τους εργοθεραπευτές, τους λογοθεραπευτές, το γυμναστή, τον ψυχολόγο, τους νοσηλευτές, το διαιτολόγο και τον κοινωνικό λειτουργό, αναλαμβάνει την μετανοσοκομειακή περίθαλψη ασθενών μιας πληθώρας νευρολογικών και ορθοπεδικών παθήσεων.
ΦΩΤΟ2Το ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ, επιθυμεί την συνεργασία με Ιατρούς, ειδικευμένους ή ανειδίκευτους, για την κάλυψη των εφημεριών του Κέντρου. Επικοινωνήστε με την Επιστημονική Διευθύντρια του Κέντρου, κ. Γαλάτα,  για περαιτέρω πληροφορίες.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2716008888
Email: cv@palladion-rehab.gr

3 thoughts to “ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ. Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας. Ζητούνται γιατροί γιά συνεργασία”

  1. ενδιαφερομαι για καλυψη ενεργων εφημεριων,εχω εμπειρια στην καλυψη παολογικων και χειρουργικων περιστατικων ,καθοσον καθολη τη διαρκεια του αγροτικου μου ΣΤΟ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΡΙ ΠΟΛΗΣ.καλυπτα τον χειρουργικο τομεα και την καρδιολογικη μοναδα ,Εχω μετεκπαιδευτει στην αντιμετωπιση επειγοντων στο NATIONAL ENT HOSPITAL OF LONDDON καιστοPLMONARY AND CRITICAL MEDICINE στοMC GILL UNIVERSITY-Επισης κατα τη διαρκεια της ειδικοτητας μου εχω εκπαιδευτει στη στοματολογια και γναθοχειρουργικη

  2. κατεχω μονιμη θεση επιμΑ στο ΠΕΔΥ ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ και εχω ζητησει απο την υπηρεσια μου ,δικαωμα για ασκηση δευτερου επαγγελματος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *