Ιατρικός Σύλλογος Πειραιά. Η ΔΥΠΕ Πειραιώς & Αιγαίου, κατά των ειδικευόμενων ιατρών ;

ιατρικός σύλλογος πειραιά 25-11-11Ο Ιατρικός Σύλλογος Πειραιά έλαβε γνώση της γνωμοδότησης του Κου Σημαντήρη,  Νομικού Συμβούλου της ΔΥΠΕ Πειραιώς & Αιγαίου,  η οποία επισυνάπτεται. Διερωτώμεθα,  πρόκειται περί νομικού εγγράφου ή περί «εμπαθούς υβρεολογίου» κατά των ειδικευόμενων ιατρών ;

ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΔΥΠΕ

Σε όλες τις παραγράφους της ανωτέρω «γνωμοδοτήσεως» το μόνο που φαίνεται είναι ότι κατηγορεί τους ειδικευόμενους και να τους ζητά να «σκύψουν το κεφάλι»  στον Εργοδότη-Κράτος που τους «κάνει τη χάρη» να τους εκπαιδεύει.  Αν αποδειχθεί μάλιστα ότι γράφτηκε κατά παραγγελία άλλων,  τότε είναι ακόμη χειρότερα τα πράγματα.

 

 

Αν ο Διοικητής της ΔΥΠΕ Πειραιώς & Αιγαίου Κος Ευδοκιμίδης (ο οποίος είναι και ιατρός) δεν αποσύρει αμέσως με προσωπική του παρέμβαση το αντιεργατικό, αντιδεοντολογικό και κυρίως αντιιατρικό αυτό έγγραφο, (στα πλαίσια συγκάλυψης παρανομιών του Δημοσίου και εφαρμογής αντισυνταγματικών μέτρων – αρθ. 22 του Συντάγματος),  τότε έχει τεράστια προσωπική ευθύνη και θα υποστεί τις όποιες νομικές, συνδικαλιστικές και πειθαρχικές συνέπειες,  σύμφωνα με τη νομοθεσία των Ιατρικών Συλλόγων .

 

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                  Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

 

 

ΒΑΡΒΑΡΑ ΑΝΕΜΟΔΟΥΡΑ                                                        ΠΑΥΛΟΣ  ΣΑΡΩΦ

 

 

Κοινοποίηση:

 

  • Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο
  • Ιατρικούς Συλλόγους
  • ΜΜΕ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *