Στα παλιά του τα παπούτσια έγραψε ο υπουργός τον Ι.Σ.Αρκαδίας

Το Σάββατο το μεσημέρι, στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο, έγινε σύσκεψη υπό τον Υπουργό Υγείας κ. Λυκουρέντζο με θέμα τα τρέχοντα προβλήματα του Νοσοκομείου.

Παρόντες ήσαν μερικοί ιατροί του Παναρκαδικού, φυσικά η διοικήτρια και άλλα άτομα ….μάλλον επιλεγμένα με προσοχή! Δεν γράφεται τυχαία αυτό, δεδομένου, ότι δεν κλήθηκαν να παραστούν ΟΛΟΙ οι δ/ντες των κλινικών, ούτε όλοι οι παλαίμαχοι τουλάχιστον ιατροί, που ξέρουν το Παναρκαδικό, καλύτερα από το σπίτι τους, το δουλεύουν και το πονάνε, επί δεκαετίες.

Είναι απορίας άξιο, γιατί ο Υπουργός έκανε σύσκεψη στο Παναρκαδικό με Ιατρικό προσωπικό και ΔΕΝ ΚΑΛΕΣΕ τον ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ, του οποίου τα περισσότερα μέλη του ΔΣ και ο ίδιος ο Πρόεδρός του, είναι νοσοκομειακοί ιατροί…..του Παναρκαδικού!

Δεν γνωρίζουμε ποιοι ανέλαβαν να κάνουν τις προσκλήσεις και ποιοι επέλεξαν τα πρόσωπα, αλλά ο κύριος Υπουργός δεν μπορεί να επικαλεστεί αμέλεια, δεδομένου ότι είναι Τριπολίτης και γνωρίζει πολύ καλά και ποιοι ηγούνται των Συλλόγων Υγείας….

Θα μπορούσε να ζητήσει άμεσα την πρόσκλησή τους, όταν διαπίστωσε ότι ….απείχαν….

Όσο και να θέλουμε να προσπεράσουμε το θέμα, είναι πασιφανές πως ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας και ιατρός του Νοσοκομείου κ. Γ. Παπασταματάκης, σκόπιμα δεν εκλήθη και δόλια μάλλον αγνοήθηκε….

Αφού μόλις δυο μέρες πριν, είχε κάνει δημόσιες δηλώσεις σε κανάλια, για το χάλι της δημόσιας Υγείας και την εγκατάλειψη του Παναρκαδικού Νοσοκομείου.

‘’Το Παναρκαδικό Νοσοκομείο καταρρέει’’  είχε δηλώσει ευθαρσώς, στέλνοντας έκκληση άμεσης παρέμβασης στον Υπουργό και την Κυβέρνηση.

Αναμενόμενο λογικά, θα ήταν, να κληθεί στην σύσκεψη που έκανε ο υπουργός, πρώτος μάλλον ο καταγγέλλων ιατρός και Πρόεδρος και μετά όλοι οι υπόλοιποι….

Τις καταγγελίες του θα έπρεπε να λάβει υπ΄ όψη του- αρχικά- ο υπουργός και μετά να προχωρήσει στα υπόλοιπα.

Αν είναι τόσο δύσκολο να ακούει τα δυσάρεστα, δεν υπάρχει λόγος να κάνει τις συσκέψεις.

Αν δεν θεωρεί απαραίτητη την εκπροσώπηση του Ιατρικού Συλλόγου από την αιρετή του διοίκηση, δεν μπορεί να συσκέπτεται με επιλεγμένα πρόσωπα ιατρών…

Μάλλον ο κύριος υπουργός συνεχίζει τα φάουλ, ακολουθώντας λάθος συμβουλές αδέξιων συμβούλων….

Άλλωστε υπάρχει και ένα χρόνιο αίτημα της γράφουσας προς τον ίδιο, για συνάντηση για θέματα που αφορούν σε ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ που άπτονται του Υπουργείου του, το οποίο δεν δείχνει διάθεση να ικανοποιήσει… Φαίνεται δεν αρέσει στον κύριο υπουργό, να ξεφεύγει από το κλίμα ευφορίας, που του δημιουργούν οι αυλοκόλακές του…

Εξ ου και προτιμάει να συσκέπτεται με άτομα που θα έπρεπε να έχει στείλει στο σπίτι τους και να έχει τηρήσει την κείμενη νομοθεσία……

Εξ ου και κωφεύει στις εκκλήσεις του ΙΣΑ για την σωτηρία του -πνέοντος τα λοίσθια- Παναρκαδικού και τους αγνοεί προκλητικότατα, αφήνοντας το Συνδικαλιστικό όργανο των ιατρών…. κυριολεκτικά απέξω, από μια σύσκεψη στην οποία θα έπρεπε να είναι πρωτεργάτες και πρωταγωνιστές….

Αλλάξτε ρότα υπουργέ! Δεν στράβωσε ο γιαλός…… στο αρμένισμα είναι το πρόβλημα….

Και συμπαθάτε μας… αλλά μάλλον και συμβούλους πρέπει ν΄αλλάξετε !!!

Της Γιούλης Παπαδοπούλου

 

 

 

One thought to “Στα παλιά του τα παπούτσια έγραψε ο υπουργός τον Ι.Σ.Αρκαδίας”

  1. Περιμενετε απο τον πολιτικαντη της συμφορας να σας δωσει λυσεις ;

    Ειστε με τα καλα σας ;;;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *