Νοσοκομείο Τρίπολης. Σχετικά με εκτέλεση Χειρουργικών πράξεων.

 

χειρουργ. κλικ εδώ

Με άλλα λόγια τέρμα τα επείγοντα περιστατικά . Τα κατάγματα  τα Ν/Χ περιστατικά και τα Γνάθο θα πρέπει να διακομίζονται. Αυτά είναι απαράδεκτα πράγματα στο άλλοτε κραταιό Παναρκαδικό Νοσοκομείο που οδηγούν ευθέως στην υποβάθμιση του. Ο Αρκάς υπουργός υγείας που μόλις χθες έλυσε το πρόβλημα με το πετρέλαιο ( φαίνετε δεν είχε άλλα θέματα να ασχοληθεί) μήπως πρέπει να ασχοληθεί και με  τα ουσιαστικά προβλήματα του νοσοκομείου που επί  των ημερών του βρίσκετε σαφώς σε φθίνουσα πορεία

 

 

 

 

 

Τρίπολη 12-12-12

 

 

Αριθμ. πρωτ, 21011

 

Προς

 

Δ/ντή Ιατρικής Υπηρεσία

 

Δ/ντή Α’ Ορθοπεδικής Κλινικής

 

Δ/ντή Β’ Ορθοπεδικής Κλινικής

 

Δ/ντή Νευροχειρουργικής Κλινικής

 

Επ. Α’ Γναθοπροσωπικής Χειρ/κής

 

Δ/ντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας

 

Προϊστάμενη Χειρουργείου

 

Επιτροπή Χειρουργείου ΕΝΤΑΥΘΑ

 

1.Υποδ/νση Δ/κού

 

  1. Τμήμα Οικονομικού
  2. Γραφείο Προμηθειών ΕΝΤΑΥΘΑ

 

ΘΕΜΑ: Σχετικά με εκτέλεση Χειρουργικών πράξεων.

 

Σας ενημερώνουμε ότι το ποσόν του προϋπολογισμού που αφορά στον ΚΑΕ 1313 και στον οποίο δεσμεύονται δαπάνες για Ορθοπεδικά – Γναθοχειρουργικά – Νευροχειρουργικά Υλικά, έχει μηδενιστεί.

 

Συγκεκριμένα μέχρι σήμερα υπάρχει υπέρβαση του ΚΑΕ αυτού, εκ ποσού ύψους 15.731 € για το οποίο δεν υπάρχει τρόπος δέσμευσης πίστωσης και ως εκ τούτου το ποσό αυτό θα μείνει ανεξόφλητο με κίνδυνο να μην μπορεί να αντιμετωπισθεί ούτε στην επόμενη οικονομική χρονιά.

 

Για το θέμα αυτό επανειλημμένα έχετε ενημερωθεί και είχε συσταθεί να γίνεται ακριβής προγραμματισμός των χειρουργείων σας, βάσει των διαθέσιμων πιστώσεων ώστε να μη παρατηρηθεί στο τέλος του χρόνου το φαινόμενο αυτό.

 

Κατόπιν των ανωτέρω παρακαλείσθε όπως μη προβαίνετε σε χειρουργικές πράξεις εάν δεν υπάρχει προηγούμενη συνεννόηση τόσο με το αρμόδιο Τμήμα Προμηθειών, όσο και με την Διοίκηση του Νοσοκομείου.

 

Η Προϊσταμένη Χειρουργείου στην οποία κοινοποιείται το παρόν παρακαλείται για την πιστή εφαρμογή της ανωτέρω διαδικασίας τόσο όσο αναφορά στα Τακτικά και Έκτακτα Χειρουργεία, όσο και στη διαχείριση των Υλικών Παρακαταθήκης.

 

 

 

Η Διοικήτρια του Π.Γ.Ν. Τρίπολης

 

Ελένη Σιουρούνη

 

 

One thought to “Νοσοκομείο Τρίπολης. Σχετικά με εκτέλεση Χειρουργικών πράξεων.”

  1. Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ιατρικών Διαγνωστικών Κέντρων (ΠΑΣΙΔΙΚ) και Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Ιδιωτικής Πρωτοβάθμιας Υγείας (ΠΟΣΙΠΥ):
    Κατάθεση ασφαλιστικής και φορολογικής ενημερότητας στον ΕΟΠΥΥ.

    http://greekdoctors.blogspot.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *