Ελλείψεις τροφίμων στο Παναρκαδικό; (video)


Το Παναρκαδικό Νοσοκομείo επισκέφθηκε σήμερα το Arcadia Portal, μετά και από καταγγελίες για σημαντικές ελλείψεις τροφίμων στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες που είχαμε, την περασμένη εβδομάδα διαπιστώθηκε η έλλειψη σε γιαούρτια και κρέμες, με αποτέλεσμα να υπάρχουν έντονες αντιδράσεις, εκ μέρους των ασθενών, για τη φροντίδα που παρέχει το νοσοκομείο στους ασθενείς του.

Αρχικά, επισκεφθήκαμε κατευθείαν τα μαγειρεία του νοσοκομείου, όπου μάθαμε ότι οι περισσότεροι υπεύθυνοι βρίσκονται σε καλοκαιρινή άδεια. Ανωνύμως, πληροφορηθήκαμε, μάλιστα ότι πράγματι υπήρξε πρόβλημα με την προμήθεια συγκεκριμένων τροφίμων, ωστόσο το πρόβλημα λύθηκε σχετικά γρήγορα.

Για περισσότερες πληροφορίες μιλήσαμε στη συνέχεια με τη διοικήτρια του νοσοκομείου, Ελένη Σιουρούνη.  Η ίδια υποστήριξε ότι δεν υπήρξε κανένα ουσιαστικό πρόβλημα με τη σίτιση των ασθενών, τόνισε, ωστόσο, ότι υπάρχει μία οικονομική στενότητα, λόγω μεγάλων χρεών προς τους προμηθευτές (που ανέρχονται στα 14.000.000 ευρώ). Οι περικοπές του υπουργείου Υγείας είναι φυσικό ότι προκάλεσαν πανικό στους προμηθευτές, όπως έγινε και με το πρόβλημα που παρουσιάστηκε με το συγκεκριμένο προμηθευτή γιαουρτιού. Το πρόβλημα λύθηκε άμεσα και, μέχρι την Τετάρτη, θα έχει εκτελεστεί ολόκληρη η παραγγελία. «Το νοσοκομείο προσπαθεί να οργανώσει τον κουμπαρά του, ώστε να αντιμετωπίζει τέτοιες καταστάσεις. Ποτέ, όμως, δεν παρουσιάστηκε πρόβλημα, όσο είμαι εγώ εδώ, να έχει λείψει κάτι από τους ασθενείς», δήλωσε χαρακτηριστικά η κα. Σιουρούνη.

Παρακολουθήστε στο βίντεο σχετική δήλωσή της.

Β.Θ.

http://www.arcadiaportal.gr/news/elleipseis-trofimon-sto-panarkadiko-video

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *